Vacature voor de functie van Medewerker Fitness

Leg jij makkelijk contacten? Ben je eerlijk en weet situaties goed in te schatten? Ben je bereid je verder te ontwikkelen in de Fitnessbranche? Wil jij een flexibele baan in een leuk team team met collega’s?

Misschien is dit wat voor je:

K-Fitness Health & Care (www.k-fitness.nl) is op zoek naar een enthousiast en gemotiveerd persoon om ons team te versterken.

Als Medewerker Fitness is het wel vereist dat je in het bezit bent van een Fitnesstrainer A-certificering en als je het bezit bent van een geldig EHBO diploma of BHV certificaat is dat mooi meegenomen. De bereidheid om deze te volgen is wel handig.

Als Fitnesstrainer A ben je bekend met verschillende trainingsmethoden en technieken, en ben je in staat om klanten te begeleiden en te motiveren bij hun fitnessdoelen dit ook met behulp van geautomatiseerde programma’s. Je zult verantwoordelijk zijn voor het geven van individuele en kleine groepen trainingssessies, het opstellen van trainingsprogramma’s en het bieden van professionele begeleiding aan onze klanten.

Naast het geven van trainingen, zul je ook betrokken zijn bij het assisteren van klanten, het onderhouden van de fitnessapparatuur en het schoonmaken van de fitnessruimte. Het is belangrijk dat je een vriendelijke en behulpzame houding hebt, goede communicatieve vaardigheden bezit en in staat bent om zelfstandig te werken. Eerlijkheid is een must.

De beloning is branche gebruikelijk en bij een goede klik is deze daarboven.

Als je in het bezit bent van een Fitnesstrainer A-certificering en denk je dat dit op je lijf staat geschreven , nodigen we je van harte uit om te reageren. We kijken uit naar je reactie en hopen je binnenkort te ontmoeten voor een oriënterend gesprek!

Mail2: carlo@k-fitness.nl
Of bel: 06-22932036