Hyrox

Nieuws

  1. K-fitness is hyrox partner
  2. spinningmarathon

K-fitness hyrox

We zijn verheugd aan te kondigen dat we deel zullen nemen aan het aankomende Hyrox evenement in Maastricht op 25 januari. Dit is jouw kans om deel uit te maken van Team K-Fitness en samen deze uitdagende uitdaging aan te gaan!

Wat is Hyrox?

Hyrox is een uniek fitnessevenement dat atleten van alle niveaus uitdaagt en inspireert. Het combineert functionele training met uithoudingsvermogen en kracht, waardoor deelnemers hun grenzen kunnen verleggen en een onvergetelijke ervaring kunnen beleven. Het draait allemaal om teamwork, doorzettingsvermogen en het overwinnen van persoonlijke doelen.

Doe mee met Team K-Fitness!

Wil jij deel uitmaken van ons team op het Hyrox evenement in Maastricht? We zijn op zoek naar gepassioneerde deelnemers die samen met ons de uitdaging willen aangaan en de geest van K-Fitness willen vertegenwoordigen. Of je nu een ervaren atleet bent of net begint aan je fitnessreis, iedereen is welkom om met ons mee te doen!

Laten we samen trainen, groeien en stralen op het Hyrox evenement in Maastricht! Team K-Fitness kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen.

hyroxnetherlands.com

spinningmarathon

Bij K-Fitness staat april in het teken van een geweldig evenement waarbij we niet alleen onze passie voor fitness delen, maar ook ons hart laten spreken voor een goed doel. We zijn verheugd om aan te kondigen dat op zondag 14 april van 10:00 tot 14:00 uur onze Spinningmarathon plaatsvindt, en jij bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze Spinningmarathon kun je genieten van urenlang fietsplezier op de ritmische beats van energieke muziek. Of je nu een doorgewinterde spinningliefhebber bent of net begint met deze geweldige workout, deze marathon is voor iedereen toegankelijk. We zorgen voor een sfeervolle setting met heerlijke drankjes en hapjes.

Inschrijving en Tijden

Wil je deelnemen aan deze fantastische marathon en tegelijkertijd een goed doel steunen? Schrijf je dan in bij ons inschrijfformulier aan de balie van onze sportschool. Het inschrijfgeld gaat volledig naar Stichting ALS, een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Je kunt je inschrijven voor een van de volgende lessen:

Les 1: 10:00 – 10:50 uur

Les 2: 11:00 – 11:50 uur

Les 3: 13:00 – 13:50 uur

Laten we samen trappen voor het goede doel en een onvergetelijke Spinningmarathon beleven bij K-Fitness!

Met sportieve groet,

Team K-fitness