Fitness

K-Fitness is gevestigd in het oude fabriekspand ‘De Gecroonde Bel’ en is met ruim 1000m2 een van de meest uitgebreide aanbieders van Fitness in Oosterhout (e.o). Bij K-Fitness streven we naar kwaliteit en gaan we mee met de sportieve trends. Hierdoor is ons aanbod in materiaal van hoge kwaliteit en vernieuwen wij ons aanbod met de tijd.

Ontdek in onze Fitness de verschillende sportzalen, zoals onze Cardiozaal, Free Weights Room, Crossfit Ruimte en nog veel meer!

01. Cardio

Wie aan een sportschool denkt, denkt al vaak aan cardio: hardlopen op de loopbanden of fietsen op een van de fietsen. Onze Cardiozaal is ingedeeld om jou te helpen met het verbranden van je calorieën en te werken aan de conditie. Binnen onze Cardiozaal vind je diverse soorten mogelijkheden om met cardio bezig te zijn. Zo beschikt onze Cardiozaal over loopbanden, fietsen, steps, roeiapparaten en nog veel meer! Bovendien beschikt onze apparatuur over een bluetooth-systeem, waardoor mobiele applicaties als SWIFT kunnen worden toegepast tijdens het sporten.

KRACHT

Free weights – Dumbels

Onze Weights Room biedt ruimte aan dumbells variërend van 1kg-50kg, waardoor dumbell-oefeningen voor iedere niveau toegankelijk zijn. De ruimte beschikt over spiegels aan de wand en fitnessbankjes voor verscheidende oefeningen. Daarnaast beschikt onze Weights Room over geïsoleerde krachtapparaten voor iedere spiergroep. Dit maakt de ruimte erg geschikt om te werken aan je spieren.

Losse Dumbels - K-fitness

Dé meest uitgebreide en professionele sportschool van Oosterhout en omstreken

Dé meest uitgebreide en professionele sportschool van Oosterhout en omstreken

Circuit - benen

Circuitroom

Wie begint met Fitness zal zich in onze circuitroom vast en zeker op z’n gemak voelen. Ons circuit bevat zeer laagdrempelige krachtapparaten voor iedere grote spiergroep. Een rondje op ons circuit maakt een perfecte workout voor ieders niveau.

Crossfit / Functional training

Crossfit en Functional training zijn in de allerdaagse sportwereld twee razend populaire begrippen. Ook K-Fitness is een enorme liefhebber van deze trainingsvormen en bieden binnen onze Crossfit / Functional Training House de tools om op deze manier te kunnen sporten. In deze ruimte heb je beschikking over bijvoorbeeld een Crossfit-rack, squat-recks, Assualt Bikes, Boxen en nog veel meer!

Crossfit ruimte
Kracht ruimte - Diverse apparaten met losse schrijven

Plate Loaded Room

In onze Plate Loaded Room vind je onze gloednieuwe Plate Loaded apparatuur. Een voorbeeld van ‘meegaan met de tijd’. K-Fitness is een van de weinig aanbieders van Plate Loaded apparaten in de omgeving. De Plate Loaded apparatuur biedt sporters de mogelijkheid om middels veilige geïsoleerde krachtapparaten te werken aan hun spieren. Hierbij zorgt het toevoegen van de gewicht-schijven voor het passende gewichtsniveau. Kom snel onze Plate Loaded apparatuur checken!

Leg room

“Never skip legday!’ Ook bij K-Fitness kun jij jouw favoriete been-oefeningen uitvoeren. In onze Leg Room vind je verschillende soorten geïsoleerde krachtapparaten, allen gericht op de spiergroep in de benen. Voor een functionele ‘Leg day’ dien je bij K-Fitness te zijn!

Voordelen van K-Fitness

Wanneer je fitnesst bij K-Fitness heb je sowieso de voordelen:

✔ CardioFitness en groepslessen
✔ Dynamic Cycling /Spinning
✔ Professionele instructeurs
✔ Moderne Fitnessapparatuur
✔ Ruime openingstijden
✔ Ruim opgezette sportzalen
✔ Ruime kleedkamers met douches
✔ Sfeervol Sporten