Personal Training Oosterhout en Breda e.o.

Wil je sporten onder professionele begeleiding om samen je doelen te behalen? Een Personal Training Oosterhout kan je hierbij helpen. Samen met je trainer wordt vooraf bepaalt wat je doelstellingen zijn, hoe je huidige conditie is, wat je voedingspatroon is en wat we gaan doen om hier naar toe te werken. Hierna krijg je een op maat gemaakt trainingschema die alle facetten beter maakt. Ook gaan we doelgericht en sportspecifiek trainen en zorgen we dat je een betere versie van jezelf wordt. Dit doen we altijd met een voedingsschema wat ervoor zorgt dat je de juiste voeding binnenkrijgt om je lichaam te versterken. Er wordt gekeken naar je huidige situatie en hoe je er conditioneel voor staat. Het komt voor dat je bijvoorbeeld wilt sporten na je bevalling, wilt afvallen, fitter wilt worden of onder begeleiding wilt sporten. Of je nu nog nooit hebt gesport of juist al jarenlang ervaring hebt. Wij zijn er om jou te helpen!

  • Begeleiding door een ervaren gecertificeerde Personal Trainer
  • Op maat gemaakt trainingsprogramma
  • Doelgericht / sportspecifiek trainen
  • Persoonlijke voedingsschema’s
  • Gegarandeerd resultaat
Personal training Oosterhout buiten met stang
Oosterhout Personal training - buiten bij K-Fitness
Personal training in Osterhout - Cardioboksen met persoonlijke begeleiding
Persoonlijk plan en begeleiding voor Personal Training in Oosterhout

Personal Training in Oosterhout op maat met onderstaande keuzes:

 • 12 weken of langer
 • Alleen of met zijn tweeën (duo)trainen
 • 1 of meerdere malen per week begeleiding door een Personal Trainer is mogelijk

Kosten Personal Training Oosterhout

Deze zijn afhankelijk van jouw doelstellingen en de gekozen opties. De prijzen liggen tussen de €75,- en €450,- per 4 weken.

Personal Training

Persoonlijke begeleiding om jou prestaties te maximaliseren.

DUO Training

Samen met een partner trainen om jullie prestaties te behalen en elkaar aan te vullen.

01. Shape up

Altijd al jezelf wat fitter willen voelen? Wat strakker in je vel? Of een aantal kilo’s en omvang aan centimeters kwijt willen zijn? Maar lukt het tot op heden niet zelfstandig? Dan zijn wij er om jou te helpen! Met ons Shape Up traject bieden wij jou, onder begeleiding van professionals, de handvaten om jouw Shape Up doel te bewerkstelligen. Meer weten? Vraag een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan voor meer info!

02. Muscle up

Meer spierdefinitie en/of sterker worden? Onze professionele trainers zijn gespecialiseerd en kunnen jou hierbij helpen. Stel samen doelen, ontvang je handvaten en train onder begeleiding van deze professionals naar jouw doel! Meer info? Vraag een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan voor meer informatie!

03. Sportieve prestatie

Heb jij als doel een marathon lopen? Een triatlon voltooien? Een wielertour uitfietsen? Of een ander mooi sportief doel waar jij wel wat training voor kan gebruiken? Wij bieden onder begeleiding van professionele trainers de ideale voorbereiding op het halen van dit sportieve doel! Kom eens langs voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek voor meer informatie.

03. Medisch trainen

Bij K-Fitness werken trainers met een sportmedische achtergrond. Onder leiding van gediplomeerde sportmedische trainers leg jij een traject af die jou kan helpen bij het verbeteren van jouw gezondheid. Denk hier bijvoorbeeld aan revalideren van botbreuken, spierblessures en nog veel meer. Wil je meer informatie? Vraag een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

DON'T WISH FOR IT... WORK FOR IT!

Word een betere versie van jezelf door je doelen te bereiken met Personal Training!

Resultaat van voor en na het traject van personal training Oosterhout

Zie het resultaat van Personal training. Na het Shape Up programma te hebben gevolgd is ze -13,1 kg in gewicht afgevallen en -56cm in omvang verminderd. Hierdoor is ze fitter, sterker en heeft ze een betere conditie dan voorheen.

Sleep de twee pijlen van links naar rechts om het resultaat te zien!

VoorNa

Zie het resultaat van Personal training. In 12 weken is ze aanzienlijk afgevallen, is ze fitter geworden en kan ze veel meer reps achter elkaar doen. Ook heeft ze qua kracht een enorme progressie geboekt.

Sleep de twee pijlen van links naar rechts om het resultaat te zien!

VoorNa

Hoe werkt Personal training?

Personal training helpt jou met het behalen van je persoonlijke doelen. Samen bekijken we wat je wensen zijn, hoe we dat kunnen behalen en welke schema hier het beste bij past. 

  1. GRATIS en vrijblijvend Intake Gesprek t.w.v. €35,- : het bespreken van je (meetbare) doelstelling.
   Het vrijblijvend gesprek wordt daadwerkelijk werken naar meetbare doelen.
  2. Ook de kosten, mede afhankelijk van je doelstelling komen aan bod.
  3. Het startpunt bepalen: 0-meting. Wegen/meten Gewicht omvang Conditie en Kracht.
  4. Samenstellen van het persoonlijke Sportspecifieke trainings- en voedingsprogramma.
  5. Training met een Personal Trainer.
  6. Zelf doen: Training zonder Personal Trainer.
  7. Wekelijks evaluatie, meting. Zitten we nog op schema.

De voordelen van Personal Training

Wanneer je gaat sporten is het vaak lastig om de juiste motivatie te vinden, zelf je doelstellingen behalen of te weten waar je goed aan doet. Een van de vele voordelen van het sporten met personal Training is dat een ervaren trainer je hiermee helpt. Hij/zij legt uit hoe bepaalde oefeningen uitgevoerd moeten worden, hoe bepaalde apparaten werken en zorgt ervoor dat er tijdens de training een juist opbouw van de intensiteit komt. Samen met je trainer wordt er het maximale uit de oefening gehaald en wordt preventief zorg gedragen om blessures tegen te gaan.

De voordelen van personal training op een rij:

 1. Een vooraf opgesteld trainingsschema a.d.v. jouw fysieke gesteldheid
 2. De juiste oefeningen t.o.v. jouw conditie en doelstellingen
 3. Uitleg over alle apparaten
 4. Uitleg over de Oefeningen
 5. De juiste oefeningen bij de desbetreffende spiergroep
 6. Professionele begeleiding
 7. Een voedingsschema op maat
 8. Sporten met een doel

K-Fitness Health & Care
Bredaseweg 106C
4902 NS Oosterhout NB