1

Versterk je core

Perfect Pilates

Onze Perfect Pilates les is een rustige, maar doeltreffende les op aangename en rustig muziek. Perfect Pilates is een les vorm met oefeningen gericht om de core te versterken.
Bij de lessen wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten materialen. Perfect Pilates is geschikt voor alle leeftijden EN heel geschikt voor mensen met blessures!


2

Get stronger everyday

STEP BBB

Step BBB is een workout les waarbij de billen, buik en benen centraal staan. Tijdens de les wordt voornamelijk de step in combinatie met ander eventuele materialen gebruikt en uitgevoerd op lekkere workout muziek. Onze Step BBB les is een energieke les die jouw lichaam fit zal maken en houden.


3

Versterk je core

Bodyshape

Zoals de naam het al een beetje verraadt: een les met als doel het lichaam optimaal in ‘shape’ te houden. Door middel van aerobics- en krachtoefeningen wordt de focus gelegd op kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding. Natuurlijk weer voorzien van lekkere muziek.


4

Get stronger everyday

Total Body Workout

Onze Total Body Workout is een high intensity Interval Workout, waarbij het gehele lichaam wordt aangepakt. De Total Body Workout les is een les waarbij kracht en cardio elkaar op een leuke manier afwisselen en er middels verschillende oefeningen en vormen wordt gewerkt aan een fit lichaam. De lessen zijn variërend en uitdagend voor ieder sportniveau en leeftijd.


6

Get stronger everyday

Kick&CardioBoxing

Even alle energie eruit meppen, maar tegelijkertijd ook werken aan een fit lichaam? Let’s kick some ass and sweat tijdens onze Cardioboxinglessen. Met onze hoge intensiteit kick&boxing les werk jij aan je cardio en kracht.


8

Get stronger everyday

Spinning

Hou jij van een Workout op de fiets of ben je van nature een fietsfanaat? Dan zit je bij K-Fitness op het juiste adres! K-Fitness staat bekent om haar spinning-lessen. Wekelijks bieden verschillende gecertificeerde spinning-instructeurs variërende lessen aan. Iedere spinning-les is weer anders, dus laat je verassen!